• info@salviadivinorum.nl
  • (06)-27925757

Wat is salvia?

Wat is salvia?

Salvia Divinorum is de naam van de salvia plant die Salvinorine bevat. Salvia staat ook wel bekend als Ska María Pastora en Lady Salvia. Een plant met hallucinogene stoffen, deze hallucinogene stof heet salvinorine A. De stof Salvinorine A wordt gezien als een van de meest sterke psychoactieve stoffen. De Salvia plant leeft in het wild in het Mazatec gebergte te Oaxaca in Mexico. De Azteken gebruikte de salvia bladeren om beter te kunnen mediteren daarnaast werd Salvia ook voor rituele doeleinden gebruikt om zo te kunnen communiceren met de goden.

Salvia Divinorum is legaal in de volgende landen:
Brazilië, Canada, Frankrijk*, Hongarije, Israel, Nederland, Nieuw Zeeland, Polen, Portugal, Roemenië , Singapore, Zuid Afrika, Oekraine

Salvia Divinorum is illegaal in de volgende landen:
Australië, België, Denemarken, Estland, Finland, Italië, Japan, Noorwegen, Spanje, Zuid-Korea, Zweden, Verenigde Staten

Bron: http://www.salvia.net/nl/legality.htm

Salvinorin A en B zijn al zeer sterke hallucinogene stoffen maar worden nog sterker wanneer deze verwerkt worden tot het zogenaamde gestandaardiseerde extracten. Salvinorine extraheren ofterwijl een sterker salvia effect krijgen kan je ook zelf doen, Echter raden we dat zeker niet aan omdat je natuurlijk kan onderschatten hoe sterk de werking kan zijn. Salvia kopen is veel veiliger zo heb je verschillende extracten: Salvia 5x, Salvia 10x, Salvia 15x, Salvia 20x en Salvia 40x wat heel sterk is.

Dit is één van de sterkste hallucinogene stoffen die wij kennen. Door deze stof te roken raak je in trans gepaard met psychedelische kleuren en is het mogelijk om in een compleet andere wereld/dimensie te belanden.

Bij verstandig en gedoceerd Salvia gebruik is het niet gevaarlijk, daarom is het altijd aan te raden veilig te trippen daar onder valt o.a. vertrouwde mensen en omgeving. De Salvia trip effecten kan je het meest vergelijken met DMT toch heeft het een compleet verschillend karakter. Ook kan Salvia divinorum niet verslavend zijn omdat je nog een korte tijd nodig hebt om je ervaringen te verwerken. Als je in een korte tijd Salvia divinorum weer gebruikt dan werkt het minder of helemaal niet.

Salvia divinorum boeken:

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.