• info@salviadivinorum.nl
  • (06)-27925757

Salvia gebruiken

Salvia gebruiken

Salvia is op verschillende manieren te gebruiken.
Zo kun je Salvia roken, Salvia kauwen en Salvia drinken.

Salvia divinorum roken
Wil je de Salvia roken dan kan je daarvoor gedroogde salvia bladeren kopen of gestandaardiseerde salvia extracten nodig.
Dit is de schoonste en puurste vorm. Het is vermalen tot puur salvia kruid. Dit kruid kun je in een pijpje doen en met een geschikte aansteker(aansteker met blauwe vlam door hogere temperaturen) verbranden en inhaleren. Houd de rook zo lang mogelijk binnen en je valt direct in een diepe trip. Het roken van de salvia is het meest effectief.
Gestandaardiseerde salvia is niet te kauwen of te vermalen met thee. Hiervoor zit er te weinig in en is het ronduit te onsmakelijk.
Voor een minder sterk effect zou je de bladeren ook amper kunnen versnipperen en in een sjekkie roken.

Als je echt een sterkere salvia trip wilt Dan kun je het beste de salvia extracten roken.

Salvia divinorum kauwen
De Mazteken die zelf pure Salvia bladeren gebruikte, kauwde langzaam op de bladeren. Zij deden net zo lang tot de hallucinogene plant zijn werk begon te doen. ( Tussen de 8-20 Salvia bladeren kauwen en dat ongeveer een half uur lang.)

Salvia divinorum drinken
Ook dronken ze Salvia, ze lieten de bladeren een lange tijd trekken in water en dronken dit daarna op. (Salvia Thee) Het ging de Mazteken daarbij dan ook vooral om het ritueel en minder om de effecten.(68 Salvia bladeren/half gedroogde bladeren voor een half glas geperst sap.)

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.