• info@salviadivinorum.nl
  • (06)-27925757

Salvia divinorum extract

Omdat Salvia divinorum de sterkste gedoseerde hallucinogene stof salvinorin A bevat is het zeker dat je een flinke trip gaat beleven.
De effecten van het gebruik wordt echter door iedereen anders ervaren. Standaard duurt een Salvia trip 20 minuten tot een uur.
Dit is een heftige trip die niet te vergelijken is met bijvoorbeeld paddo”s , lsa zaden of truffels.

Na de salvia trip kom je in snel tempo weer in normale staat en zal je langzaam aan beseffen wat je gezien hebt.
De kracht van Salvia is afhankelijk van de hoeveelheid die je neemt en de sterkte van je Salvia kruid.
Zoals te lezen zijn er soorten Salvia. Ben je nieuw met Salvia, doe dan niet te stoer maar begin gewoon met de lichtste vorm en test voorzichtig de gevoeligheid voor Salvia.

De Salvia divinorum extract is in verschillende sterktes te verkrijgen.
Hoe hoger het extract, hoe sterker de uitwerking. Het Salvia Sage Extract 5x is de lichtste vorm en zorgt al voor een heftige trip. De effecten van Salvia Divinorum zijn dus verschillend.

Veel mensen ervaren sowieso een lachkick omdat de hersenen niet weten wat ze overkomt en de gebeurtenissen niet zo snel kunnen verwerken.
Verder komt perspectief in de 3e persoon veel voor, wordt er door de tijd gereisd en voelen gebruikers zich soms een voorwerp.
Zoals je hoort zeer verschillende trips dus. Een stoned gevoel gemixt met LSD achtige verschijnselen en uittreding van het lichaam is misschien wel de beste omschrijving.Een droomachtige toestand die zich vaak laat omschrijven als eenwording met het heelal.
Een zeer spirituele trip dus. Ook kan de gebruiker van Salvia het bewustzijn verliezen, hij gaat dan niet out maar is ook niet meer bewust van wat hij doet.

Toont alle 6 resultaten

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.